Monday 22 October 2018

De Ce Ai Nevoie De Un Sistem De Supraveghere Video


Imagineaza-ti ca un copil de mult asteptat, va intra in familia voastra. Se intampla adesea, ca in curand ambii parinti sa fie fortati sa lucreze. Modul de iesire din aceasta situatie, este sa angajezi o bona pentru copil. Nu conteaza cat de buna este, ci faptul ca este o straina. Bineinteles, tu, ca parinte, ai obligatia de a instala un sistem de supraveghere video, pentru a nu mai sta  ingrijorat de starea copilului. Poti suna si poti afla ce se intampla cu copilul tau, dar cu siguranta iti vei dori sa vezi ce se intampla. Acesta este motivul pentru care prezenta camerelor de supraveghere ascunse, au capacitatea de a capta imagini de la distanta, si, nu numai ca vor monitoriza situatia, ci vor interveni si daca este necesar.

Sa presupunem ca au trecut mai multi ani si copilul tau a crescut. Nu mai are nevoie de un babysitter si este singur acasa. A scazut acest nivel de ingrijorare pentru tine?  Este putin probabil, mai degraba a devenit chiar mai mare. Sistemul de supraveghere video iti va permite sa monitorizezi situatia de la domiciliu in orice moment si sa raspunzi in timp util, la pericolul vietii copilului. Imagineaza-ti ca au trecut cativa ani si toata familia a plecat intr-o calatorie. Sistemul de supraveghere video, iti va  permite sa monitorizezi casa de la distanta, iti va oferi incredere si iti va permite sa te bucuri pe deplin de restul.

Grija pentru persoane sau animalele de companie


Urmatoarea situatie in care sistemul de supraveghere video va fi util, este o persoana grav bolnava sau in varsta. In acest caz, camera de supraveghere iti va permite sa verifici, de exemplu, daca a luat medicamentul la momentul potrivit sau cum il ingrijeste infirmierul angajat. Ca un al treilea raspuns la intrebarea despre necesitatea unui sistem de supraveghere video, se poate face referire la un animal de companie preferat. Pentru multi, animalele de companie devin membri cu drepturi depline ai familiei. Anxietatea pentru ei este de multe ori nu mai putin decat pentru copii. 

Sistemul de supraveghere video nu numai ca te va informa daca animalele sunt in ordine, dar sistemul video capteaza momente amuzante ale comportamentului animalutului tau, atunci cand tu nu esti acolo. Desigur, sunt descrise doar cele mai probabile dintre toate situatiile posibile si  se pot cita, mult mai multe exemple de necesitati, pentru instalarea unui sistem de supraveghere video. Deseori exista cazuri cand, din simpla curiozitate, oamenii incep sa intervina in viata personala a unui strain. Cel putin, o astfel de interventie nu va fi etica, ci va fi supusa legislatiei si unui act criminal.

Siguranta de lucru


Astazi, in procesul de lucru, orice companie mare si nu foarte buna, nu poate face control si urmarire, fara un acord. Si cea mai eficienta solutie in acest moment este instalarea camerelor de supraveghere video. O camera moderna va permite proprietarilor de afaceri sa evite multe momente neplacute. Asigurarea sigurantei companiilor, a instalatiilor de productie, a centrelor de birouri si a cladirilor rezidentiale este imposibila astazi, fara sisteme de supraveghere video speciale, care inregistreaza incalcari si monitorizeaza continuu obiectivele si abordarile acestora. Cercetarea continua a dus la imbunatatirea tehnologiei de control si de urmarire. Camerele moderne sunt greu de remarcat, rezistente la vandalism, protejate de fluctuatiile de temperatura, precipitatii, dotate cu optica excelenta si sistem de vizibilitate pe timp de noapte.
Prezentate pe piata interna a echipamentelor de securitate, sistemele de supraveghere video rezolva multe probleme, cum ar fi reducerea numarului de cazuri de furt si intrarea ilegala in obiective, controlul teritoriului, spatiile interne ale obiectivului protejat, stabilirea si prevenirea vandalismului, monitorizarea online a muncii angajatilor si echipelor individuale, controlul conformitatii cu tehnologia proceselor de productie, controlul calitatii serviciului clientilor, controlul sigurantei si multe altele.
Pentru a indeplini sarcinile enumerate, echipamentul ar trebui sa fie cat mai adaptat posibil. Prin urmare, sistemele de supraveghere video care sunt vandute pe piata interna a echipamentelor de securitate, sunt impartite in mai multe tipuri. In primul rand, acestea sunt de exterior, care realizeaza supraveghere video externa sau dispozitive de interior, care pot fi instalate in masini, birouri si spatii industriale, magazine, intrarea in case si apartamente. In plus, camerele sunt impartite prin dimensiuni - in functie de sarcinile planificate, dispozitive modulare (cel mai adesea pentru instalare ascunsa, unele modele sunt echipate cu microfoane), precum si camere de tip dome, care nu permit sa vezi in ce directie este orientata camera, precum si prin  metoda de conectare - utilizand un cablu special sau folosind wireless. Va recomandam sa optati pentru sisteme de supraveghere de la firme specializate: Hikvision, Veyo, Dahua. Acestea ofera garantia unor echipamente testate in ani de experienta si recunoscute de specialistii in domeniu.
For More Information Learn Here
Contact Us:
Address: Str. Baba Novac 17, sector 3, Bucharest.
Telephone (between 10:00 - 18:00):
031.425.29.60 - sales information
0786.116.331 - technical information
E-mail: contact@comod.ro

1 comment:

  1. Sau Digital Video Recorder-e sunt inregistratoarele care accepta pana la maxim 8 camere si sunt compatibile cu toate camerele analogice CCTV care folosesc conectori BNC video.960H 720P si 1080P este noul format de înaltă rezoluție pentru camere CCTV care suporta rezolutii mari de inregistrare. visit http://www.comod.ro/dvr-16-canale

    ReplyDelete